‘Alle har ret til et fedt køkken’, var der et køkkenfirma, der engang proklamerede som led i deres arbejde med at sælge samtalekøkkener til danskerne. Og lige siden har køkkenet og badeværelset kun udviklet sig til stadig mere lækre rum. Køkkenet er ikke bare et sted, hvor vi laver mad, men det fælles samlingsrum, hvor mange af familiens aktiviteter foregår. Og badeværelserne er i moderne hjem blevet til små wellness-centre, hvor vi ikke bare opholder os for at snuppe et hurtigt bad, men virkelig nyder at pleje os selv.

Derfor er køkken og bad også ofte de rum, der får den største makeover i et moderne hjem. Og mens det sker, er vi lidt på den – for der er tale om to centrale rum, som det er svært at undvære.

Flyt på båden og nyd livet

Er du – som stadig flere danskere – den lykkelige ejer af en lystbåd, vil vi simpelt hen foreslå dig, at du rykker ned på den, mens du renoverer køkken og bad i helårshjemmet. Så kan du nyde aftenerne ved havnekajen, grille og lave lækker mad sammen med familien, mens hjemmet er ved at blive fikset op. Er vejret til det, kan I tage jer nogle svømmeture eller sejle ud på havet og ligge for anker, mens I bader og nyder livet.

Find de bedste og billigste materialer

Når du går i gang med et renoveringsprojekt i køkkenet og badeværelset, er det vigtigt at få købt godt ind af de ting, du skal bruge. Pris og kvalitet skal være i orden. På vvs-netshoppen rorfokus.dk kan du finde alt det, du skal bruge, og det til en pris, der matcher alle andre. På rorfokus.dk kan du finde både store og små dele – fra deciderede møbler til køkken og bad til små rørsamlinger, fittings og alt det andet, der skal til, for at et renoveringsarbejde kan blive udført godt og korrekt.

Det vil være ideelt at rykke ud af huset i den periode, I renoverer køkken og bad. Et ophold på jeres båd vil være optimalt, fordi I her kan få en masse frisk luft og samtidig i fritiden kunne dyrke den sejlhobby, som familien holder af. Ofte vil det også støve og være ubekvemt, hvis man skal opholde sig i det hjem, der renoveres, så også af sundhedsmæssige årsager vil det være en fin idé at rykke ud i båden.