Brug korrekt fodtøj på sejlturen

Skal du ud at sejle, er det enormt vigtigt at vælge det rette fodtøj. Du skal både have sikkerhed og komfort for øje, når du investerer i et par sejlersko eller støvler. Sikkerheden er det, der står øverst på listen. Fodtøjet skal være skridsikkert, da båden af og til vil være våd, og så er det vigtigt, at du kan stå godt fast. Sørg også for at købe et par sko eller støvler, der holder fødderne tørre gennem hele turen. Der findes nu rigtig gode produkter på markedet, der sikrer tørre fødder i al slags vejr. Kombiner eventuelt skoene med et par vandtætte strømper, for optimal komfort. Så undgår du også nemmere en forkølelse. Du kan vælge at købe sejlersko i et let materiale, der samtidigt er behageligt og fleksibelt at bevæge sig rundt i. Der skal være god støtte til fødderne, så du både har komfort og kontrol på båden.

Undgå at købe den forkerte sejlbåd

Når du står og skal købe en båd, er der mange ting, som du skal vide. Her er et par Gode råd til køb af sejlbåd. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad der er dit behov? Hvor ofte sejler du? Hvor meget tid er du villig til at bruge på vedligeholdelse? Når du først er nået til en beslutning om, hvilken båd du gerne vil købe, og du tager på udkig efter den, så er der helt konkret nogle forhold, der er værd at lægge mærke til, når du vurderer båden. Se båden efter på land, er der for eksempel blærer i bundmalingen eller tegn på tidligere reparationer? Inde i båden er det en god ide at tjekke roret. Du kan få en ide om hvor meget belastning, der har været på rorlejet ved at trække i rorbladet. Hvis båden har været udsat for grundstødning, vil dette være tydeligst at se på kølen. Tjek derfor kølen, for eventuelle ujævnheder. Dækket kan du tjekke for ujævnheder og buler, hvis dækslaminatet er utæt, vil der være en sive-lyd.

Det rette fodtøj giver større fornøjelse

Der er mange ting at tænke over, når du skal på sejltur – fodtøjet er en af dem. Det vigtigt at du bærer noget fodtøj, der giver maksimal komfort og sikkerhed. På den anden side, så må fodtøjet også gerne se smart ud. Det kunne jo være, at du skal ud om aftenen. Så derfor: Vælg Vagabond næste gang du skal købe fodtøj . Det er praktisk og giver en god komfort. Sko fra Vagabond er præget af god kvalitet og kan bruges til mange formål. Det er sko, som man kan holde ud at have på hele dagen, uden at blive træt i fødderne. Du kan finde gode sko i høj kvalitet til hele familien. De er holdbare og derfor praktiske til en aktiv hverdag. Hele familien kan få sko, hvor der er lagt vægt på pasform og design, men i et fornuftigt prisleje. Fodtøj fra Vagabond bør helt klart at være det aktive menneskes favoritter.