Er du vild med at tage på togt i de danske og udenlandske farvande? Og vil du karakterisere dig selv som en rigtig sejlentusiast? Så er du ikke alene om det. Danmark er nemlig en stolt søfartsnation, og se blot på vores kystlinje – hele 8.750 km har vi at gøre godt med. Det er derfor ingen overraskelse, at vi som folkefærd traditionelt har været draget af havet. Det er dog de færreste forundt at kunne befinde sig på havet 24/7. For selv de største sejlentusiaster må til tider vende næsen hjemad. Man behøver dog heldigvis ikke at slippe taget om det våde element af den grund. Her har vi nemlig samlet 3 ting som enhver sejlentusiast bør have i hjemmet, og som minder ejerne om glæden ved havet og sejlsport.

Hæng flotte plakater med motiver fra havet op i hjemmet

Den første ting enhver sejlentusiast bør have hængende i hjemmet, er helt klart flotte og kunstneriske plakater. Man kan nemlig købe plakater, blandt andet fra sider såsom https://dearsam.dk/, hvor motiverne tager sit udgangspunkt i flotte sejlbåde, samt i det enorme blå verdenshav. Hvorfor ikke udsmykke ens sejlerhjem med dette? Det er en fremragende idé, så overvej lige den. Du kan med fordel også male nogle af væggene blå i din bolig, for på den måde at skabe associationer mod havet.

Nyd synet af de flotte modelskibe

Den næste ting vi har på listen, er de flotte og inspirerende modelskibe. På internettet, såvel som på kræmmermarkeder og i genbrugsbutikker, kan man ofte købe flotte og overraskende detaljerede miniatureudgaver af de både og skibe, som man til dagligt sejler på når man er på havet. At have dem stående i sit hjem inspirerer en til fremtidige togter, og de hjælper samtidig ens fantasi og hukommelse på vej, så man rigtig kan huske på de mange gode sejladser man allerede har haft. Enten alene, eller som tilfældet ofte er for mange af os med vores familier, venner og bekendte.

Overvej derfor straks at gå på Den Blå Avis, Facebooks markedsplads eller lignende, og se så om der ikke gemmer sig et par flotte modelskibe iblandt de mange annoncer. Det er et forsøg værd.

Lad de mange souvenirs fra dine sejladser præge din boligindretning

Endelig har vi som tredje og sidste ting de mange souvenirs som mange af os henter med os hjem fra vores utallige sejltogter. Mange af os sejler Danmarks rige tyndt hvert sommer, og en hel del begiver sig endda ud på fremmede himmelstrøg. Undervejs på turene bringer vi ofte lokale souvenirs med os hjem, og de bør naturligvis udstilles prominent i boligen. De minder nemlig en om alle de spændende sejladser man har haft.

Kan du næsten ikke vente med at komme på havet igen? Hvis ikke, så benyt ventetiden på at få indrettet dit hjem så flot som muligt, og naturligvis med inspiration fra sejlsportens og sejladsens spændende og unikke verden. Inspirationen i artiklen her giver dig et godt udgangspunkt for at komme i gang.