Vinden blæser i dette land, og når den som i denne tid bliver lunere og dagene fyldt med sol og sommer, så kalder det mange lystsejlere på vandet. Bådene er blevet gjort klar og sat i vandet efter vinteren, og vi er klar til at indtage lystbådehavnene og anløbsstederne i de mange små kystbyer, som Danmark er så rig på. Og der er travlhed i havnene – mange bådejere venter på en fast ankerplads, og må klare sig uden fast havn.

Når dagens sejlads er overstået og vi lægger til kaj, skal der hygges. Vi griller, hygger os sammen med familien eller møder nye venner på molerne. Derfor er det vigtigt, at du ud over alt det praktiske sejlertøj også har noget lækkert fritidstøj med, som I kan bruge, når I skal slappe af i havnene eller tage på rundtur i de små byer. Et par flotte jeans til en dame kan være én mulighed. Et par jeans til en dame er praktisk tøj, samtidig med at det er flot tøj, som kan bruges ved mange anledninger. På den store webshop NA-KD kan du finde mange forskellige modeller af jeans til damer, så du kan finde netop dem, der passer til din sejlerferie.

Danmark byder på et hav af muligheder

Danmark har et meget afvekslende kystlandskab, så det er muligt at finde steder at sejle hen, der passer til netop jeres temperament. Skal I besøge Vestkystens barske natur? Eller er I mere til de smalle sund omkring de mange øer i den sydlige del af Danmark? Alle steder er der smukt, og der er mange anledninger til at iklæde sig nye flotte jeans til en dame og sammen med familien tage på udflugt.

Skulle I ikke selv have en båd, men må bruge anden form for bådsejlads, kan I for eksempel tage på ø-hop i det sydfynske øhav, hvor der kan gøres rigtig mange flotte udflugter. Det kan I naturligvis også gøre i egen båd, og det er enormt populært at sejle fra ø til ø og besøge de mange idylliske steder. Det gælder både i det sydfynske øhav og ved sydhavsøerne, som byder på både små og store øer. Vil du således gerne lufte dine nye jeans til dame på en udflugt, er det nærliggende at besøge nogle af herregårdene på Lolland og Falster og måske slutte dagen af med en middag på det smukke Bandholm Hotel, hvor både lokale og turister mødes.