For mennesker med interesse for både og sejlsport må Danmark i bogstaveligste forstand fremstå som en regulær “lækkerbisken”. For med 8.750 kilometer kystlinje, samt et “hav” af autentiske lystbådehavne at lægge vejen forbi, er det ikke forkert at sige, at Danmark er enhver lystsejlers paradis. Måske er det også tid til at du drager til søs? I artiklen her bidrager vi med anbefalinger til hvor du bør sejle hen, samt hvordan du for alvor kan få vind i håret på sejlturen.

Gør lidt ekstra ud af dit udseende

Som lystsejler er du vant til at forkæle dig selv. For de mange livsbekræftende ture på verdenshavene er selve definitionen af selvforkælelse. Måske er det også tid til at du bør gøre lidt ekstra ud af dit udseende, og forkæle dig selv med et makeover? En del mænd bakser til dagligt med hårtab. Er de vigende hårgrænser efterhånden også blevet en udfordring for dig? Så overvej at få foretaget en hårtransplantation, ligesom et stigende antal andre danskere i disse år vælger at få gjort. Det er i orden at forkæle sig selv, og når processen er ordnet, og du igen kan prale af en storslået frisure, kan du med fordel drage til søs og for alvor mærke vinden i håret.

Tag på øhop

Hvor skal du så sejle hen, nu du skal til at drage til søs? Et godt forslag er at tage på øhop i de danske farvande. Danmark er hjemsted for over 400 navngivne øer, hvoraf 72 af dem i dag er beboede. Så hvorfor ikke planlægge en sejlrute mellem de forskellige øer, og så slå anker ud for en del af dem? På den måde kommer du til at opleve egne af Danmark du aldrig havde drømt om at du skulle besøge. Egne med helt særlig natur, samt med spændende mindesmærker og historiske monumenter. Drager du til søs i Danmark er der masser af spændende oplevelser der venter dig forude, så det er bare om at komme afsted.