Har du egen båd og planlægger du en sommerferie i Danmark, så kan du lægge en rute, hvor du sejler rundt og besøger de danske øer. Dem har vi mange af i Danmark, og de er ganske hyggelige.

Øer i Kattegat

Samsø ligger midt i Kattegat, og mange kender nok øen for sin skønne natur og årlige Samsø-festival. Øen er ideel til cykelture, så hvis du sørger for at medbringe din tohjulede på båden, så kan du få en dejlig cykeloplevelse i de dage, du er på Samsø. Længere nordpå finder du en fantastisk feriestemning på Anholt, som er kendt for sine kilometerlange hvide sandstrande og store ørkenområde med klitter og strandvolde. Du behøver ikke at bekymre dig om corona på de danske småøer, for øboerne er kommet foran i vaccinekøen for længst. Nord for Anholt ligger Læsø mellem Frederikshavn og Gøteborg, og her finder du bl.a. Læsø Klitplantage, hvor du kan tage en tur på din mountainbike. Fordelen ved at besøge disse småøer i stedet for store travle havne er, at du kommer ned i gear og kan slappe af. Vil du gerne sole dig i bikini, så findes der skønne strande på øerne. Vil du gerne have en brystkorrigerende operation, før du tager ud og sejle, så kan du få det professionelt udført hos motiva danmark, og dermed kan du få den barm, du ønsker dig.

Det sydfynske øhav

Sejler du til det sydfynske øhav, så møder du Ærø, som ligger ved indgangen til Lillebælt. Byen Ærøskøbing er en smuk gammel købstad, hvor du kan lægge til med din båd og gå nogle hyggelige ture. På Ærø finder du også skipperbyen Marstal, som har en lang historie. Er du en læsehest, så vil vi opfordre dig til at læse Carsten Jensens roman Vi, de druknede, som netop foregår i Marstal og handler om fire generationer af sømænd og deres familier.