En ny sejlsæson står for døren, og inden længe begiver alle entusiaster sig ud på bølgen blå. Er du klar til årets sæson? Uanset om du er, så vil vi anbefale dig at komme ud og få gjort din båd klar til forårets og sommerens mange sejladser. I artiklen her ser vi nærmere på, hvordan du blandt andet kan gøre din båd klar, ved at købe flotte nye gardiner til den.

Gardiner er essentielle i de større både og skibe

Måske har du blot en lille jolle, og i så fald er denne anbefaling ikke relevant for dig. Har du dog i stedet en større båd, eller måske endda et sejlskib, så anbefaler vi dig at udsmykke båden med nogle flotte nye gardiner, så opholdet ombord på båden bliver så behagelig som mulig. En del danskere ejer både og skibe som er så store, at man kan tage ophold ombord og overnatte i dem. I disse store skibe kan man endda lave mad ombord, og i sit udtryk minder de derfor om en regulær bolig, blot på vandet. Om sommeren er det vigtigt at kunne skygge for solen, samt blænde for nysgerrige blikke når man ligger i havn. Her er gardiner i båden helt uundværlige.

Gardinerne kan du med fordel købe hos internetbutikken bga.dk. Her fås de i et væld af typer og farver, og nu du er i gang, så overvej også at bestille nogle til din bolig.

Hvor skal du sejle hen i år?

Har du fået købt nogle flotte nye gardiner til dit sejlskib, og har du hængt dem op i vinduerne? Glimrende! Så kan du så småt begynde at planlægge årets sejlture. Nu er spørgsmålet hvor du skal sejle hen? Danmark er et regulært paradis for os mennesker med passion for maritim livsstil, så der er rigeligt med steder du kan sejle hen. Hvad siger du f.eks. til en smuttur rundt til de mange danske øer eller lignende? Mulighederne er mange, og det er helt op til dig selv hvilke oplevelser årets sejlture skal byde på.