Hold da op hvor vi glæder os til den kommende sommer. Her på hjemmesiden elsker vi nemlig alt der har med sejlsport og sejladser at gøre, og selv om man sagtens kan sejle året rundt, så må vi være ærlige at sige, at vi har en forkærlighed for at sejle netop om sommeren. Kan du heller ikke vente til årets mange sejladser henover sommeren? Så er du havnet det rette sted, for i denne artikel giver vi dig tre tips til hvilken slags mad og drikke du bør tage med dig, når du skal sejle de danske farvande tynde til sommer.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Ja, dette fine gamle ordsprog er meget sigende, ikke? For ingen sejlads er fuldendt før man har husket at medbringe lidt proviant til turen. Hvad du medbringer undervejs er naturligvis afhængig af, hvor lang din sejlads er. Skal du for eksempel på et længere togt over flere dage? Så skal du have fyldt fryseskabet godt op med mad og drikke. Skal du blot afsted i nogle timer? Så kan langt mindre naturligvis gå an.

Køb vin fra Vinoteket og medbring det på sejladsen

Det første vi vil anbefale dig at medbringe på din sejlads, er naturligvis en god flaske vin. Er du rigtig smart, så bestiller du det i god tid fra webshoppen https://vinoteket.com/da-dk, så du virkelig kan fordybe dig i de mange spændende vine direkte fra din computer eller mobil. Vinen leveres direkte til din hoveddør, så det bliver nærmest ikke lettere. Her på siden er vi glade for netop https://vinoteket.com/da-dk, og vi benytter ofte webshoppen til vores kommende sejladser. Men husk nu, inden du kommer for godt i gang med din bestilling fra https://vinoteket.com/da-dk, at vinen naturligvis kun bør nydes af passagerne på båden, og ikke af personen der styrer den. Der er trods alt tale om alkohol, og båden skal selvfølgelig kunne styres med fast hånd.

Medbring lidt godt fra havet

Når I stikker til søs er det naturligvis oplagt, at I medbringer lidt fisk, skaldyr samt eventuelt lidt tang til jeres sejlads. Ja, også tang! Det er på det seneste blevet ret populært at spise, og der findes faktisk flere forskellige former for tang som er spiselig, og som smager aldeles fremragende. Du kan blandt andet finde masser af spændende opskrifter på tangsalat online, så gå straks på jagt efter en god en af slagsen.

En god bid brød går aldrig af mode

Til sidst vil vi anbefale noget så simpelt som brød. Ja, simpelthen bare brød! Man går nemlig aldrig galt i byen med en god gang franskbrød, rugbrød eller lignende, og fordelen ved dette er også, at passagerne på overfarten selv kan bestemme hvad de vil have på af pålæg. Og så er der vist kun tilbage at ønske jer alle sammen god sejlads!